Uthyrning

Församlingen har ett antal lokaler att hyra ut. De har olika storlekar, standard och användningsområden.

Kyrktorget är den enskilt största lokalen. Den tar ca 50 serveringsplatser och 70 personer i biosittning. Lokalen är utrustad med bioduk och bildprojektor. Lokalen är lämpad för föredrag och olika typer av sittningar. Ljudanläggning finns.

Oasen har soffor, stolar och bord. Lämpligt för mindre grupper, samtal och stillhet.

Två scoutlyor finns som kan användas till gruppsamtal. Det finns plats för ca 8 personer i varje rum.

Det finns även ett barnrum på ca 20 kvm som är lämpad för olika aktiviteter. Lek och bordtennisspel.

Köket är utrustat med kaffekokare, te och vattenkokare samt porslin för ca 75 personer. Kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin finns.

Lokalerna har WiFi för våra besökare.

Entré med kapprum och toalett.

Efter önskemål kan vi ansvara för kaffeservering alternativt annan förtäring.

För bokning och prisuppgift kontaktas hyresansvarig.

Eva Franzon
Mail: eva.bm.franzon@gmail.com